Portfolio

Montare si inlocuire prize si intrerupatoare

Se spune ca lucrul facut corect este de lunga durata. Astfel, montajul in parametrii optimi a unei prize sau a unui intrerupator, protejeaza instalatia electrica din imobilul dumneavoastra de eventuale suprasolicitari, care in timp duc la inlocuirea totala a acestei instalatii.

Echipa de profesionisti Mesterii-tai.ro va pune la dispozitie servicii de montaj si inlocuire a prizelor cat si a intrerupatoarelor din casa dumneavoastra.

Chiar daca la prima vedere, pare o operatiune simpla, montajul de prize si intrerupatoare trebuie efectuat de catre un specialist pentru a evita pe cat posibil eventualele neplaceri.

Din experienta noastra, va asiguram ca montajul unei prize, montajul unui intrerupator sau pur si simplu inlocuirea acestora, poate fi facut in cel mai eficient mod de catre specialistii nostri in instalatii electrice, evitand astfel neconcordante la instalatia electrica, posibile accidentari ale persoanei care desfasoara operatiunea de instalare, stricarea dispozitivului care se vrea a fi inlocuit sau in cel mai neplacut caz, distrugerea instalatiei electrice cand te astepti mai putin, ajungand astfel la incendii.

Pentru un rezultat impecabil, venim in ajutorul dumneavoastra cu:

  • evaluarea instalatiei electrice,
  • demontarea prizelor si a intrerupatoarelor vechi
  • refacerea circuitelor din doza,
  • montajul prizelor si intrerupatoarelor noi
  • la finalul interventiei cu o testare completa pentru a releva functionarea in parametri.

Clientii de pana acum au fost foarte multumiti de serviciile noastre, datorita eficientei noastre ca si echipa, dar mai ales pentru asigurarea sprijinului necesar in alegerea celor mai calitative dispozitive, desigur, urmarind in acelasi timp si raportul calitate-pret.

Apelati cu incredere la serviciile noastre si va garantam ca o sa faceti parte din restul clientilor nostri multumiti si placut surprinsi!

 


montare-si-reparare-intrerupatoare

Pentru interventii rapide si Urgente, sunati la 0721 728 109 sau ne puteti contacta online.

Contacteaza-ne!
0721 728 109