Portfolio

MONTAJ si REPARATII CALORIFERE

Fie ca sunteti nevoit sa inlocuiti sau sa reparati caloriferele dumneavoastra, indiferent din materialul din care sunt facute, mesterii iscusiti au experienta de peste 10 ani, in toate cele trei tipuri principale: otel, fonta sau aluminiu.
 
Va garantam calitatea excelenta a serviciilor, cat si consultanta si sprijin in ceea ce priveste achizitionarea caloriferelor, atingerea necesarului optim de putere termica dar si evident, minimizarea pierderilor de caldura.
 
Urmarim tot timpul eficacitatea lucrarilor, oferind clientilor nostri fideli, intr-un timp cat se poate de scurt, montarea sau reparatia caloriferelor.
 
Pentru ca ne place sa fim alaturi de clientii nostri construind cu acestia o legatura pe termen lung, la finalul manoperei, verificarea intregii instalati, este gratuita.
 
Evoluam continuu si capatam experienta cu fiecare serviciu dus la bun sfarsit. Acest lucru este posibil, datorita dedicarii mesterilor iscusiti evident sustinuta cu uneltele de ultima generatie.


montaj-si-reparatii-calorifere
 
Asadar, pentru servicii de calitate, efectuate intr-un timp cat mai scurt posibil, la un pret accesibil, contactati-ne cu incredere!
 
 

Pentru interventii rapide si Urgente, sunati la 0721 728 109 sau ne puteti contacta online.

Contacteaza-ne!
0721 728 109