Despre Noi

Despre noi

Mesterii-Tai.ro este reprezentata de o echipa formata din mesteri iscusiti  ce au o experienta de peste 10 ani in domeniul lor de specializare si doresc sa vina in intampinarea si rezolvarea problemelor dumneavoastra de ordin casnic, acoperind o arie extinsa de servicii.

Profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea ne caracterizeaza in realizarea fiecarei lucrari, nevoile clientilor nostrii fiind importante pentru noi; de aceea Mesterii-Tai.ro va pune la dispozitie o echipa formata din specialisti in instalatii sanitare si termice, instalatii electrice, constructii, finisaje si tamplarie ce vor interveni in maxim 24 de ore.

Contactati-ne acum pentru a cere o oferta, mentionam ca ofertele noastre sunt personalizate si depind de complexitatea fiecarei lucrari.

O mare parte din comenzile noastre sunt din recomandari, asadar avem tot interesul ca dumneavoastra sa fiti multumit, iar clientii fideli vor beneficia mereu de prioritate in efectuarea lucrarilor si oferte personalizate.

Echipa Noastra

Radu este fondatorul acestui business, in mare parte alcatuit din membrii familiei, bazandu-se pe cel mai mare avantaj, si anume increderea neconditionata pe care o poti avea in partenerii tai.

Este prima peroana cu care veti interactiona, dar si cel care va va ajuta in solutionarea optima a problemelor de uz casnic.

Comunicativ,serios si perspicace, va garanteaza ca problemele dumneavoastra vor fi solutionate in cel mai scurt timp posibil.

O fire energica care te face mereu sa fii cu zambetul pe buze,  este unul dintre specialistii nostri de top, exceland in domeniul instalatiilor sanitare si termice, dar si in al celor de instalatii electrice, activand in aceste domenii de mai bine de 20 de ani.

Fiind cel mai tanar membru al echipei noastre, dar cu o experienta de peste 7 ani in domeniu instalatiilor sanitare si termice, Alin, este perspicace, reusind sa duca la bun sfarsit toate proiectele noastre, mereu cu zambetul pe buze.

O mare parte din timpul lui liber, o petrece printre automobile, aceasta pasiune fiind prezenta inca din perioada copilariei.

Specialistul nostru in constructii, structuri de rezistenta, finisaje interioare si exterioare, are o experienta de peste 25 de ani.

Firea calma si tipicara, l-au ajutat pe parcursul activarii in aceste domenii, reusind sa obtina rezultate de foarte mare calitate.

Cu montajul, demonajul, dar mai ales modificarea obiectelor de mobilier, se ocupa specialistul nostru, avand o experienta de peste 9 ani, acumulata, desigur la firmele de top din Romania ce produc si comercializeaza mobila.

image_10

Pentru interventii rapide si Urgente, sunati la 0721 728 109 sau ne puteti contacta online.

Contacteaza-ne!
0721 728 109