Administrare imobile

Servicii de mentenanta tehnica

Acest serviciu este dedicat in special apartamentelor inchiriate direct sau cele in regim hotelier, desigur si asociatiilor de proprietari, cladirilor office, spatiilor comerciale, dar si magazinelor comerciale situate in mall-uri.

Echipa Mesterilor iscusiti compusa din oameni calificati cu o experienta vasta in diversele domenii de bransa, va pun la dispozitie o gama variata de reparatii la cel mai inalt nivel.

Screenshot_19

Beneficii:

Situatiile limita dezvaluie cu adevarat experienta unei echipe. Mesterii nostri iscusiti fac fata cu brio de fiecare data provocarilor intampinate.

Ne place sa fim alaturi de clientii nostri, asadar venim in sprijinul lor cu un beneficiu major: achizitia cat si transportul sunt asigurate gratuit.

Marea parte a persoanelor din aceasta bransa, practica adaosul comercial. La noi nu se va intampla acest lucru si venim in sprijinul dumneavoastra cu eventuale reduceri la unele materiale, in functie de contractele pe care le avem cu partenerii nostri.

Stim cat de important este ca defectiunile sa fie rezolvate cat mai rapid, asadar abonatii nostri, beneficiaza de prioritate in preluarea comenzilor.

Se spune ca oamenii gospodari repara lucrurile la timp, dar ca persoanele inteligente previn situatiile neplacute. Cu acest serviciu, beneficiati periodic de o revizie a imobilului.

In functie de anvergura lucrarii, dispunem de flexibilitate in ceea ce inseamna pretul manoperei.

Pentru interventii rapide si Urgente, sunati la 0721 728 109 sau ne puteti contacta online.

Contacteaza-ne!
0721 728 109